Ha a Humble Bundle-csomagokról van szó, akkor a csábító akciók jutnak eszünkbe, amelyek során nem egyszer bagóért kiváló programokra tehetjük rá a kezünket (érdemes szemügyre venni az új, Batman-akciót), s mindeközben még jótékonysági alapítványoknak is segítünk. Az akciók azonban csak havonta, illetve hetente váltanak, s egészen biztosan sokan szeretnék, hogy sűrűbben legyenek kedvező ajánlatok -- nos, a kívánság teljesült.

A mai nap bemutatkozott a Humble Store, ami pont az, amit a neve is mutat: egy saját üzemeltetésű bolt a Humble Bundle megszokott oldalán. Itt fix áron, de gyakori kedvezmények mellett vásárolhatunk egy folyton bővülő kínálatból, így aki nagyobb változatosságra vágyott, az itt megtalálja a számítását. A vásárlás menete természetesen pontosan ugyanúgy zajlik, mint ahogy eddig, vagyis a befolyt összeg egy része jótékonysági célokra megy (10%-on osztozik öt alapítvány), illetve fontos tudni, hogy a havi és heti „fizess, amennyit akarsz” csomagok nem szűnnek meg.

A bolt indulásának örömére az elkövetkezendő hét napban nagy akciók jönnek, amelyek keretében akár 75%-kal is olcsóbban vásárolhatunk.