Tegnap este megjelent a Humble Total War Bundle, aminek keretében a Creative Assembly méltán híres sorozatának egyes darabjait vásárolhatjuk meg akciósan. A következő két hétben a minimális összeg fejében a Medieval II: Total War Collection, a Viking: Battle for Asgard, a Shogun: Total War Collection és a Total War: Arena bétatesztelésébe való belépést biztosító kulcs jár, valamint a Total War: Rome zenei albuma, egy exkluzív Total War: Warhammer kampánytérkép, a Wolfhound Crest és 1000 arany a Total War Battles: Kingdomban, valamint három Total War eKönyv.

Az átlagár felett a Medieval: Total War Collection és az Empire: Total War Collection üti a markunkat, illetve 10 dollárnak megfelelő arany a Total War: Arena-ban és egy 66%-os kedvezmény a Humble Store-ban, amit a Total War: Attila megvásárlásakor használhatunk fel. Jövő hét kedden további játékok is csatlakoznak az átlagárhoz tartozó csomaghoz.

Most is van bónusz kategória, amiben 15 dollárért cserében a Total War: Rome II - Emperor Edition és annak Wrath of Sparta és Caesar in Gaul kampánycsomagja illetve a Nomadic Tribes és Pirates and Raiders kiegészítője jár. Továbbá van egy 30 dolláros opció is, amivel, az említett játékok mellett, egy Humble Total War Bundle póló is a miénk.