Chris Taylort és csapatát egy balul elsült Kickstarter-kampány után karolta fel a Wargaming.net, hogy segítsenek tető alá hozni az új World of Tanks-játékot. Az első WoT gigantikus siker, nem csoda, hogy a Wargaming csakis a legjobbakat volt hajlandó ráállítani a projektre. Nos, a végtelen mennyiségű pénznek és a sok-sok évnyi szakmai tapasztalatnak meglett az eredménye: hirtelen, a semmiből robbant be a World of Tanks: The Crayfish, ami az eredeti WoT receptjét megújítva igyekszik lekenyerezni bennünket, méghozzá sikerrel.

Persze a World of Tanks: The Crayfish nem mindenkinek lesz szimpatikus. Csalódás lehet egyeseknek, hogy a játék már nem történelmi tankszimulátor, hanem sci-fi, egészen pontosan egy alternatív múltban játszódik, mikor is a második világháborúba egy idegen faj is becsatlakozott.

Emiatt a módosítás miatt a Wargaming.net már nem gondolkodhatott multiplayer programban, hisz ahogy az a valóságban is történne, minden háborúskodó nemzet összefogott, hogy legyőzzék az idegeneket. A The Crayfish tehát egy single-player akciójáték, abból viszont ingyenes és jó: a pályánként más-más tankkal operáló játékmenet, a változatos ellenfelek és a döbbenetes grafika elfeledteti velünk, hogy volt régen egy multis WoT is.

A tíz oldalas teszt megírásának lehetőségért a PC Guru szerkesztőségében igazi véres küzdelem zajlik e pillanatokban is, és úgy néz ki, én nyerek, hisz csak ki kell várnom, hogy a többiek agyonverjék egymást a cikkért, közben úgy teszek, mint aki lázasan dolgozik, ahoz értek, mármint úgy tenni, és örvendeni, hogy huhú, enyém az év játéka, remélem, nem szúrják ki a bunyóban, hogycsdhcidw8hcgdsé9ufgewuiofge9iufcweoighiuvggg grregregre zhgrthrt

Na, én nyertem, Chochónak vége, bocsi. A játékot itt lehet kipróbálni, muhahaha! - Chris

World of Tanks: The Crayfish