• ARK: Survival of the Fittest megjelenés
  • Ingyenes az ARK Éhezők viadala/Battle Royal módja
  • Havonta a tíz legjobb játékos pénzt kap

A Studio Wildcard úgy döntött, hogy különválasztja az ARK: Survival Evolved alap játékmódját és az Éhezők viadala/Battle Royal-szerű kompetitív részt, így immáron két programként megy tovább a dinoszauruszos program. Ez nagyon hasonló ahhoz, amit nem is olyan nagyon régen a Daybreak Games csinált a H1Z1-gyel, csak azzal a különbséggel, hogy az ARK: Survival of the Fittest ingyenes mindenkinek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A játék már most letölthető a Steamről, és rögtön indulhat a küzdelem, amelyben maximálisan 72 játékos vehet részt egy folyamatosan szűkülő arénában (ennek kezdőmérete, illetve a meccsek hossza változtatható, ahogy az elérhető környezetek száma is bővülni fog), ahol végül csak egyetlen harcos maradhat életben. A túlélési esélyeinket növelhetjük azzal, hogy törzsekbe verődünk (maximum hat fő), de végső soron az ügyességünk a döntő.

A Studio Wildcard az eSportra koncentrál, és hogy ennek táptalajt adjanak, minden hónapban pénzdíjakat osztanak ki az ARK: Survival of the Fittest tíz legügyesebb játékosai között -- a játékosok listája publikus, itt lehet nyomon követni, ki hogyan áll.