• Resident Evil Zero Remaster megjelenés
  • 2016. január 19.
  • Platformok: PC, PS4, Xbox One, PS3 és Xbox 360
  • 2016. január 22-én jön a Resident Evil Origins Collection is

Az első Resident Evil után megkapjuk az előzményeket is, és már nem is kell nagyon sokat várni, alig egy hónap múlva a kezünkbe vehetjük a Resident Evil Zerót. A Capcom ma jelentette be, hogy a játék január 19-én jelenik meg PC mellett PS4, Xbox One, PS3 és Xbox 360 konzolokra.

A Resident Evil Zero Remaster felfrissített grafika és némileg modernizált kezelés mellett hozza el a zombikatasztrófát megelőző eseményeket, amelyekben Rebecca Chambersszel, illetve a börtönszökött Billy Coennel kalandozunk. A játék újdonsága, hogy immáron bármikor válthatunk a két szereplő között, az új Wesker Mode-nak hála pedig Billy helyére Albert Wesker ugorhat be.

A Capcom jelezte, hogy az előrendelők (kivéve Xbox 360 platformon) extra ruhákat kapnak: Billy a Wolf Force tagjának öltözhet be, míg Rebecca cheerleadernek, illetve felvehet egy Resident Evil 0 pólót -- ezeket láthatjátok az alábbi galériában. Továbbá január 22-én jön a Resident Evil Origins Collection, ami egy csomagban tartalmazza a felújított Resident Evilt és a Resident Evil Zero Remastert.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Resident Evil Zero mellett a Capcom jelenleg a Resident Evil 2 felújításán is dolgozik, miközben számozott folytatásról eddig nem esett szó, és úgy néz ki, hogy a közeljövőben ez így is marad. Mondjuk, ez talán nem akkora baj a Resident Evil 6 minőségét látva…