3219178-grwdlcnarcoroada1491928156.jpg

A Ghost Recon: Wildlands bandái nem nyugszanak, a Narco Road című kiegészítőben pedig ismét bajszot kell akasztani velük. Az alapprogram első DLC-jébén - ami a 40 dolláros season pass része (önállóan 15 dollárért vásárolható meg) -, a beszivárgás játssza a főszerepet, hogy végül magával az El Invisible nevű főnökkel kerüljön a játékos kapcsolatba. 

Az Ubisoft 15 új,  akciódús küldetést, valamint új típusú mellékküldetéseket ígér, amelyeknek teljesítése hírnevet és befolyást ad, mert csak ezekkel lehet eljutni a Láthatatlan Emberig. De ezen kívül gazdagodik a játék új ruhákkal, fegyverekkel, járművekkel, valamint egy heti kihívásrendszerrel, amelynek első évadja másfél hónapig fog tartani. Ezeket szóló és kooperatív játékmódban is teljesíteni lehet, egyedi jutalmakért.

A kihívásokat szerdától-szerdáig lehet teljesíteni egyedi jutalmakért. Az első évad The Rise and Fall of Unidad címet viseli, és a ma megjelenő frissítéssel (konzolokon, 14-én PC-n) már meg is jelennek ezek a játékban. A Ghost Recon: Wildlands következő kiegészítője a Fallen Ghosts nevet viseli, amiben a szellemeknek ezúttal a túlélést kell elsajátítaniuk, miután a szerepek megfordulnak, és üldözőkből üldözöttek lesznek.