Mostanra megszoktuk már, hogy a Ubisoft éves rendszerességgel jelentkezik egy új Assassin’s Creed játékkal, de ha lehet hinni egy névtelen informátornak, akkor jövőre dupla adagot kapunk az asszasszinok életéből.

Az Examiner stábjához az ügyhöz közelálló forrásokból eljutott információk szerint a Ubisoft jövőre nem egy, hanem rögtön két Assassin’s Creed játékot fog kiadni: az egyik kizárólag next-gen konzolokra, vagyis Xbox One-ra és PS4-re jelenne meg, míg a másik az öreg elődökre, az Xbox 360-ra és a PS3-ra. Nem volt szó PC-s verzióról, de szinte biztos, hogy az is lesz, csak nem tudni, melyik verzió alapján -- ha egyáltalán igaz a hír.

A nevét eltitkoló ember továbbá elmondta azt is, hogy a sorozat éppen átalakításon megy át, de, hogy ez pontosan mit jelent a jövőre nézve, azt még nem tudni.

Természetesen ahogy ilyenkor lenni szokott, a semmiből felbukkanó informátorok szavaiban nem szabad túlságosan megbízni, de érdemes megemlíteni, hogy az Assassin’s Creed 4 után újra nagyon népszerű a sorozat, a Ubisoft Sofia producere, Momchil Valentinov Gindyanov pedig nemrég azt nyilatkozta, hogy egyszerre több Assassin’s Creed mindenképpen szóba jöhet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!