Örülhetnek a reális katonai szimulációk rajongói. A Bohemia Interactive falai között készülő ArmA 3 június 25-én bétafázisba lép. Ezzel természetesen alaposan kibővül az eddig ismert alfaváltozathoz képest. Új fegyverek és járművek érkeznek, valamint új szcenáriók, beleértve a kooperatív és multis csapatokra kiélezett küldetést, amelyben a játékosoknak védekezniük kell a hullámokban érkező ellenséggel szemben. Emellett számíthatunk egy független frakcióra is.

A másik változtatás -- bár ezt még nem biztos, hogy a bétában is elérjük -- a Steam Workshopba feltöltött, a játékosok által készített missziók közvetlen integrálása a küldetésszerkesztőbe, mely némileg átláthatóbbá, egyszerűbbé teszi a kreatív lelkületű felhasználók dolgát.

A játék némi késés után idén fog megjelenni, bár a fejlesztők -- akik közül ketten még egy görög börtönben is ültek kémkedés vádjával -- továbbra sem mondtak pontos dátumot. A bétaállapot viszont arra enged következtetni, hogy jól haladnak, így talán ősszel, legkésőbb az év végén belebújhatunk Scott Miller parancsnok bőrébe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

ArmA 3 -- Megjelenés: 2013 -- Gépigény: Nem ismert