A legtöbb videojáték esetében az előrendelői bónuszok kimerülnek extra DLC-kben, különböző apróbb kedvezményekben és ajándékokban, ám az Avalanche Studios őrült akciójátékához hasonlóan agyament különlegességgel rukkolt elő a kiadó Square Enix: a programot már a premier előtt beszerző játékosok között egy valód sziget talál gazdára. Bár a kis földrész pontos helye még nem ismert, valamint a kiadó azt sem garantálja, hogy lakható körülményeket találunk rajta, de az értéke így is 50 ezer dollár körül mozog.

Ehhez azonban nem elég csupán megrendelnünk a PS4-es vagy Xbox One-os Day 1 Edition kiadást, hanem a benne található kóddal egy Square Enix fiókot kell létrehoznunk, majd a premiertől (december 1.) számított 90 nap alatt minél több Chaos Pointot kell gyűjtenünk a játékban, amiket naná, hogy eszement rombolás útján termelhetünk.

Ha a határidő lejártakor (2016. február 29-én) mi vezetjük a vonatkozó ranglistát, akkor máris egy sziget boldog tulajdonosai vagyunk. Persze az adók, illetőleg egy sziget tulajdonlásának egyéb költségei a győztest terhelik, aki azonban akár készpénzre is válthatja a nyereményét, ha nem lát fantáziát benne. Fontos, hogy a promócióban való részvételhez érvényes észak-amerikai (Egyesült Államok, Mexikó, Chile vagy Kanada tartozik) lakcímmel kell rendelkeznünk, a betöltött 18. életév pedig minimum követelmény. A részletes játékszabályokról itt olvashattok.