Régóta tudjuk, hogy Kanye West amerikai rapper videojátékon dolgozik, most is zajló turnéja során pedig bemutatták az Only One című program első videóját. A minőségért elnézést kérünk, egy élő közvetítésből származik, és egyelőre nincs jobb belőle -- reméljük, hamarosan HD-minőségben látjuk viszont az anyagot.

Az Only One arról szól, hogyan jut el Kanye édesanyja, Donda West a mennyekbe. Ránézésre két dolgot tudunk megállapítani: az első, hogy ez tulajdonképpen egy arcade akadályelkerülő játék lesz; a másik, hogy a vizuális stílus kifejezetten szép.

A játékot egyébként nagy hőbörgés fogadta a bemutatón, mire Kanye jól lehurrogta a közönséget, és elmondta, milyen nehéz is volt valójában összehozni a programot. Állítja, hogy több fejlesztőstúdió is nemet mondott a projektre (vagy hát az ő szavaival élve azt üzenték, hogy "bas*ódjon meg"), pedig ez Kanye szívügye, és igenis jó játékot szeretne a kihozni a témából.

Egy biztos: az Only One-nak egyelőre csak amiatt van oka szégyenkezni, hogy nem megfelelő minőségben mutatták be. A többi egyelőre, úgy tűnik, rendben van.