• Minden nap új kvízzel várunk benneteket hét napon át
  • A nyeremény egy steames játék kulcsa
  • Ehhez csak egy kérdésre kell válaszolni
  • A nyertes a hátralévő Karácsonynapi 1 Kvízeken már nem vehet részt
  • De a december 23-án induló Jézuska Ajándéka kvízen újra indulhat mindenki
  • A játékok címét az adott napon fedjük fel
  • A mai nap a RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Packot nyerhetitek meg

Letelt az első nap, így lezárult a Karácsonynapi 1 Kvíz első fordulója. A helyes válasz az 1959 volt, ebben az évben történt meg a Djatlov-rejtélyként (más átírásban Gyatlov) elhíresült esemény, amiben több fiatal tragikus, máig tisztázatlan körülmények között hunyt el. Az ezt feldolgozó Kholatot pedig Dieesel nyerte. Gratulálunk, a kulcsot regisztrált e-mail címére küldjük el neki.

És most folytatódjék a PC Guru Online Karácsonynapi 1 Kvízjátéka, ami alatt megnyerhettek egy-egy steames teljes játék kulcsát. Hogy éppen milyen program kerül terítékre, azt mindig csak aznap áruljuk el, de annyit azért felfedünk, hogy lesznek régebbiek és újabbak, műfajukat pedig van itt akciójáték, kalandjáték, FPS, menedzser és platformer is.

Hogy megnyerjétek az egyiket, nem kell mást tennetek, mint helyesen felelni egy egyszerű kérdésre az adott játékkal kapcsolatban. De figyelem! Aki az egyik Karácsonynapi 1 Kvízen nyer, az a többi fordulón már nem vehet részt. De ne csüggedjetek, mert a hetedik napon, azaz december 23-án jön a Jézuska Ajándéka, s azon a kvízen mindenki újra ringbe szállhat a 14 játékot tartalmazó csomag megnyeréséért.

A második fordulóban nem mást, mint a 2002-es klasszikus vidámpark-menedzser programot, a RollerCoaster Tycoon 2 utolsó kiadását, a Triple Thrill Packot nyerhetitek meg. Ebben nem csak az alapjátékot találjátok meg, de annak két kiegészítőjét, a Time Twistert és a Wacky Worldsöt. Előbbiben az idő bolondul meg: néhány küldetés a jövőben, néhány a dinoszauruszok korában játszódik. A Wacky Worlds pedig a világ hét kontinensének a legjellegzetesebb helyeit mutatja be, rengeteg speciális díszítő elemmel és különleges témájú játékokkal, amelyek segítségével akár a kínai nagy falat vagy a Grand Canyont is felhúzhatjuk.

Hogy egyikőtöké lehessen a RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack, nem kell mást tennetek, mint holnap 14:00-ig helyesen válaszolni a játékkal kapcsolatos kérdésre, amit az e sorok alatti képre kattintva lelhettek meg.

karacsonynapi-1-kviz-2.jpg