A május igencsak izgalmas volt, és nem csak azért, mert egyazon héten jelentették be a jövőbe kalauzoló Call of Duty: Infinite Warfare-t, és a múltat megidéző Battlefield 1-et. Játékmegjelenések terén sincs okunk a panaszra, ha csak azért nem, mert jól leszívta a sok remek program a pénztárcánkat.

A májust a Gearbox Software FPS-e, a Battleborn nyitotta, amely egyszerre kínált szólista, kooperatív és kompetitív módokat, perzisztens fejlődési rendszert és 25 hőst. Eztán jött az Uncharted 4: A Thief’s End, ami egy korszakot zárt le a Naughty Dog életében, és nagyon sokan már most az év játékának kiáltották ki.

Ebben a témában viszont kihívója lehet a Doom, hiszen nosztalgikus játékmenetével hamar belopta magát a rajongók szívébe, és nem csak a vén motorosokéba, hanem az ifjakéba is. A Homefront: The Revolution viszont már nem aratott ilyen sikert, teljesítménybeli gondok és bugok kísérték a megjelenését.

Eztán befutott a hónap első nagy DLC-je, a Fallout 4: Far Harbor, ami egy Fallout-játékhoz „méltóan” bugos, mint a rossznyavalya, sőt, még egy mod is beelőzi méreteiben – pedig azért nem olyan rossz móka. A Total War: Warhammer sem indult zökkenőmentesen, de a játék végül igen népszerű lett a játékosok körében és hamar rekordot döntött.

A hó utolsó nagyobb játéka a Battleborn kihívója, az Overwatch volt. A Blizzard lövöldéje már megjelenése előtt belopta magát a játékosok szívébe, hiszen rengeteget nyúzhattuk a béták alatt. Eztán jött a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó nagy DLC-je, a Blood and Wine, ami olyan méretes és tartalmas, hogy akár önálló játékként is kezelhetnénk. Végül befutott a Hitman harmadik epizódja, hogy Marrákesbe utazva likvidáljunk egy politikust és egy galád tábornokot.

Ezek voltak tehát május nagyobb megjelenései. Kedvenceteket az alanti szavazólapon választhatjátok ki, de ha esetleg valami „kisebb” cím nyerte el a tetszéseteket májusban, nosza, osszátok meg kommentben, melyik volta az.

Melyik volt a kedvenc játékod májusban?
Sok izgalmas játék jelent meg májusban. Kíváncsiak vagyunk, nektek melyik tetszett a legjobban.
A szavazáshoz bejelentkezés szükséges!