• Késik a DriveClub PS Plus Edition, mert a szerverek nem bírják a terhelést
  • A DriveClub PS Plus Edition ingyenes a PS Plus előfizetőknek, de a teljes játék csak egy része érhető el ebben
  • A játék kiegészítő applikációja, a My DriveClub is késik
  • Az Evo Studios most is a kapcsolódási problémák megoldásán dolgozik

A PS Plus előfizetőknek ma kellemetlen meglepetésben volt részük, hiszen úgy volt, hogy letölthetik a DriveClub ingyenes, PS Plus Edition névre keresztelt változatát, a terv azonban dugába dőlt, miután a teljes játék megjelenésével egy időben a versenyezni vágyók megrohanták a szervereket, a gépekről pedig kiderült, hogy nem bírják a terhelést.

Sokan jelezték és a fejlesztőcsapat is elismerte, hogy jelen pillanatban is kapcsolódási problémák vannak, pontosabban nehéz bejutni a multiplayer módba, de ha már bent van az illető, akkor zavartalan az autózás -- a singleplayer mód érintetlen, szépen megy.

Az Evo Studios keményen dolgozik azon, hogy rendbe tegyék a csatlakozást, de addig visszatartják a DriveClub PS Plus Edition illetve a kiegészítő applikáció, a My DriveClub megjelenését, hogy ne terheljék tovább az így is izzadó szervereket. Amint minden akadály elhárul, ezek kaphatóak lesznek, s nyilván akik előrendelték a PS Plus Editiont teljes játékká varázsoló update-et, azok természetesen megkapják a játék teljes változatát.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!