• Késik a Star Wars 8
  • 2017 nyarán jelent volna meg
  • Az új dátum 2017. december 15.
  • Az ok: nagy siker volt a Star Wars 7 a nyári blockbuster szezonon kívül

Az elmúlt év legsikeresebb filmje a Star Wars 7 volt, legfőképpen anyagi szempontból, a hónapok és évek óta várt folytatás ugyanis rekordot döntött, hatalmasat kaszált -- az Egyesült Államokban 861,3 millió dollár bevétel jött össze, szerte a világban pedig összesen 1,8 milliárd dollár. És akkor tegyük hozzá, hogy ez nem a blockbuster szezonban, azaz nyáron sikerült, hanem a filmes szempontból viszonylag lassú téli, decemberi időszakban.

A Disneynél és a Lucasfilmnél tehát mindeni nagyon ürül, nekünk, filmnézőknek azonban éppen ezért most lefelé görbülhet szánk, a Star Wars 7 év végi sikereire alapozva ugyanis a készítők úgy döntöttek, hogy

HALASZTJÁK A STAR WARS 8 MEGJELENÉSÉT.

A film, amelyet ezúttal Rian Johnson (Looper) rendez, az eredeti tervek szerint 2017 nyarán jelent volna meg, de az őrületes méretű, rekordokat döntő bevétel láttán ezt elhalasztották több mint hat hónappal.

A STAR WARS 8 ÚJ PREMIERDÁTUMA 2017. DECEMBER 15.

A filmről természetesen egyelőre semmit sem tudunk, az extra várakozás pedig fájó lehet a nagy rajongóknak, de azért nem kell nagyon csüggedni, idén ugyanis már jön az első önálló film, a Rogue One, amiben az első Halálcsillag terveinek ellopását láthatjuk.

star-wars-8.jpg