Készül a Fable 3!...ugyanis az Angliában nagy népszerűségnek örvendő rádiós és tévés személyiség, Jonathan Ross (képünkön) a Twitter oldalán elkotyogta, hogy a tegnap esti BAFTA díjátadó után felkérték, vegyen részt a készülő Fable 3 munkálataiban, mint szinkronszínész. Erre a kijelentésre persze sok játékos felkapta a fejét, és rögtön vissza is kérdeztek, hogy igaz-e, mire Ross a következőt válaszolta: „Igen, tényleg csinálják, sőt Charlie Brooker (humorista) is részt vesz majd a munkában. Nagyszerű móka lesz!”

Gondolhatjuk, hogy a fejlesztők nem szeretik, ha egy titkos projektet bárki is idő előtt leleplez, és úgy tűnik, ezt a szegény Rossnak is a tudtára hozták, ugyanis ma már ezt írta: „Jó reggelt. Be kell iktatnom pár DVD-t, írnom egy cikket a Time-nak, bocsánatot kérnem Peter Molyneux-tól, majd elmenni a Thorpe Parkban a SAW hullámvasúthoz.„

Hogy miért kell bocsánatot kérnie Molyneux-tól, azt hiszem, mindannyian jól tudjuk, de Ross csak annyit mondott, hogy valami olyanról beszélt, amiről nem lett volna szabad.

A képek a Fable 2-ből valók.