A friss, nemrégiben PC-re is megjelent Mortal Kombat (PC-s teszt az aktuális PC Guruban) remek visszatérés volt az eredeti formulához, amivel a játékosok és a kritikusok is elégedettek voltak, a NetherRealm Studios pedig úgy látszik, nem akar sokat váratni minket egy folytatással -- a Mortal Kombat Legacy gyártásvezetője szerint már készül a következő Mortal Kombat. 

Lance Sloane nemrégiben beszélgetett a GamerHub.TV munkatársaival arról, hogy mi a helyzet a mozifilmmel, s eközben véletlenül elkotyogta az új játék érkezését. Ezt nyilatkozta: „Egy ideje már az engedélyezési fázisban vagyunk. Van egy jó forgatókönyvünk, és egy jó rendezőnk Kevin Tancharoen személyében. Most azt kell kitalálni, hogy lehet ezt anyagi oldalról megvalósítani, mikor tudnánk elkészíteni, s mikor jelenhetne, meg, illetve azt, hogy mennyire tudna illeszkedni a jelenleg is készülő játékhoz. Még nem 100%-os, de minden nappal közelebb kerülünk a célhoz.”

A Warner és a NetherRealm nem kommentálta az esetet, de egyáltalán nem elképezhetetlen az új játék, s az is benne van a pakliban, hogy az új filmmel egy időben kerül majd a boltokba, hiszen volt már ilyenre példa, mégpedig 1995-ben, mikor az eredeti Mortal Kombat film és a Mortal Kombat 3 nagyjából ugyanakkor debütált.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Mortal Kombat Komplete Edition -- Megjelenés: 2013. július 3. (PC) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 320 MB