• Franklin szinkronszínésze megbolondította a GTA 5 rajongókat
  • Egyetlen képpel beindította a találgatás arról, hogy a játék sztori DLC-je készül
  • Erre karácsonykor is kiszivárgott egy morzsa
  • A Rockstar nem erősített meg semmit

A GTA 5 kapcsán a játékosok már régóta hiányolják azt, hogy a Rockstar egy (vagy több) singleplayer kiegészítőt adjon ki, vagyis még több olyan küldetést szeretne a nép, amihez nem kell internet, csak egymagunk lehetünk. A fejlesztők erről még régen, a játék megjelenése előtt tettek egy ígéretet, ám ezt azóta sem váltották be, és helyette minden figyelmüket a multiplayer traktusra fordították, bár itt meg kell jegyezni, hogy nagyon dicséretes támogatást kapott a játék, hol kisebb, hol pedig nagyobb, de mindig ingyenes csomagok formájában. A singleplayer DLC azonban nagyon hiányzik, ám most úgy néz ki, a Rockstar, több mint két évvel az eredeti megjelenés után, pótolja eme hiányosságát.

 

LOL ......

I AM WHO I AM (@solo118) által közzétett fénykép, 2016. Jan 11., 23:39 PST

Az erre utaló nyomot Franklin szinkronszínésze, Shawn Fonteno szállította, aki ma egy érdekes képet rakott ki Instagramra. Ebben teljes mocap szerelésben feszít, látszólag a Rockstar egyik irodájában, és habár csak a „LOL FUCCCCCCC IT ......” szöveget fűzte hozzá, a rajongók fantáziája máris beindult, hogy a várva várt DLC készül. Fonteno hasonló képet posztolt júniusban is, karácsonykor pedig ehhez kapcsolódón érkezett egy másik, független morzsa a sztori bővítményről.

Azt persze nem tudjuk, hogy a képek pontosan mikor készültek, lehet, hogy már egészen régiek, ami azt jelentené, hogy nem készül semmilyen singleplayer DLC, de ha ennyi nem volna eléggé lelombozó, emlékezzünk vissza tavaly szeptemberre, amikor a játék design direktora, Imran Sarwar az IGN-nek azt nyilatkozta, hogy minden kulcsfontosságú csapattag a GTA Online-nal foglalkozik. Szóval, ne örüljünk még túlságosan…

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!