A Blizzard kooperatív FPS-éről egyelőre igen kevés dolgot állíthatunk biztosan. Még a címe is változhat, azt sem tudni, hogy fizetős vagy free-to-play program lesz-e. Viszont azt már most kijelenthetjük, hogy a fegyverforgató McCree és a tank Zarya benne lesznek.

McCree egy afféle űrcowboy, revolverét kellemetlenül hatékonyan tudja használni. Az árnyékánál talán nem gyorsabb, de még így is sebesen képes tárat cserélni. S, hogy ebben senki se zavarja meg, könnyűszerrel hozzávághat ellenfeleihez egy villanógránátot. Mindezt már csak Deadeye és Peacemaker képességeivel tudja tetézni. Az előbbinek hála igazi párbajhőssé válik, az utóbbival pedig ugyanolyan gyorsan tudja kiüríteni pisztolyát, mint ahogy újratölti azt. Az, hogy csata közben akár bukfencet is vethet, már csak hab a tortán.

Zarya az első női tank karakter az Overwatch szereplői között, bár nem sok nőiességet találni benne. Persze mit várunk egy orosz súlyemelőbajnoktól? Ő nem pisztolyt forgat, hanem egy bitang nagy részecskefegyvert, ami hagyományos lézersugarakat és bombákat ereget alaphelyzetben. Zarya a Particle Barrier és a Projected Barrier képességgel pajzsot emelhet maga vagy valami más köré, a Gravition Surge segedelmével pedig fegyvere gravitációs aknákat kezd felböfögni magából.