mn3b-kovesd-te-is-01.jpg

KMK Esports játékosai ezen a héten nem léptek pályára a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends alapszakaszában, cserében a Lenovo Legion Honvéd és a Team Plague plusz egy mérkőzésen gyarapíthatta pontjainak számát. A két triplázóból azonban csak az egyik együttesnek sikerült mindhárom mérkőzést behúzni, aminek köszönhetően megvan az első olyan klub, amelynek a nevével biztosan találkozhattok a Final Fourban

TEAM PLAGUE -> RÁJÁTSZÁS

A killek számában nem kell villogniuk Pareszéknek, akkor is képesek ellenfeleik Nexusát darabjaira porlasztani. Kedden az AGW nem adta könnyen magát, de a farm- és toronykülönbség megpecsételte a sorsukat. Szerdán a LvL Up Esport óriásit harcolt, azonban Meight Yonéja túl nagy falatnak bizonyult számukra. Az Illés Akadémia Spirit nem volt ellenfél, Paresz és Meight körbeautózta a vasi srácokat. A Team Plague 10 győzelemmel és egyetlen vereséggel uralja az alapszakaszt, ha a maradék három meccsükön kikapnak, akkor is ott lesznek a rájátszásban. 

AGW, GF ÉS LVL, AVAGY ÓRIÁSI A HARC A TOP 6-ÉRT

Három együttes küzd azért, hogy a legjobb hatban végezzenek a szezon végén. Ez a bűvös szám azért nagyon fontos, mivel az alapszakasz top 6 csapata a következő K&H MNEB szezonban alanyi jogon elindulhat. Egyelőre a LvL Up és a Golden Fox egy lépéssel közelebb jár ehhez a célhoz, de az Afterglow-ot sosem szabad leírni. Bár Hiponixék három meccset veszítettek zsinórban, ha sikerül egy jó jungle-mid hőspárost felfedezni, akkor nem jelenthet gondot nekik előrébb lépni a tabellán. A LvL Up és a Golden Fox hullámzó teljesítményt nyújt, képesek elkapőni az esélyesebb csapatokat, néha azonban egyáltalán nem tudnak beleszólni a meccs alakulásába. Frost Karthusa intő jel lehet minden ellenfél számára, ahogy a LvL Upban sem szabad leírni soha Pauluszt és Blackiit.

K&H MN3B LOL 9. ÉS 10. FORDULÓ EREDMÉNYEK

  • Lenovo Legion Honvéd vs Golden Fox Esport (1-0)
  • Illés Akadémia Spirit vs Wonder Stag Esports (0-1)
  • Lenovo Legion Honvéd vs LvL Up Esport (1-0)
  • Team Plague vs Afterglow Esports Egyesület (1-0)
  • LvL Up Esport vs Team Plague (0-1)
  • Illés Akadémia Spirit vs Team Plague (0-1)
  • Wonder Stag Esports vs Lenovo Legion Honvéd (1-0)
  • Afterglow Esports Egyesület vs Golden Fox Esport (0-1)

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

c0520g.jpg