A mindösszesen két főt, a dél-afrikai a Bischof testvéreket tömörítő The Brotherhood már letette az asztalra az igen hangulatos izometrikus nézetű horror-kalandjátékot, a Stasis-t. Az űrből most a poszt-apokaliptikus világba kalauzolnának a Beautiful Desolation segítségével, ehhez a közösség segítségét kérik. A kitűzött 120.000 dolláros gyűjtés jól halad, az összeg negyede már össze is jött, és még van hátra 24 nap, de ha te is szeretnél segíteni a srácoknak, akkor erre tessék.

A Beautiful Desolation egy alternatív múltból építkező jövőt mutat be, melyben a nyolcvanas évek során egyszer csak megjelent az égen egy lehetetlen alakzat, a Penrose. A titokzatos objektum magasan fejlett technológiák egész tárházát rejtette, melyek segítségével úgy tűnt, az emberiség végre kinövi örökletes hajlamát az önpusztításra. Nos, nem így lett.

Ha még nem volt szerencséd a The Brotherhood korábbi játékához, akkor a fiúk most egy meglepetéssel is kedveskednek: a Stasis előzményeként szolgáló Cayne ingyen és bérmentve letölthető, ehhez nem kell mást tenned, mint elfáradni a Steam digitális áruházába.