A Season Pass részeként három nagyobb kiegészítőt is kap az Anno 2205, ráadásul egyikre sem kell sokat várni. Már 2016 januárjában megérkezik a Wildwater Bay, amely egy új kontinenst – a játék eddigi legnagyobb szárazföldi területét – és mellé jó pár szigetet nyit meg, plusz még víz alatti városokat is kapunk. Ez a DLC nem mellesleg ingyenes lesz.

anno-2205-wildwater-bay.jpg

A februárban befutó, fizetős Tundrában a barátságtalan éghajlatú, mocsarakkal és fjordokkal tarkított Vanha Plains szektort hódíthatjuk meg az új high-tech légi járművekkel és épületekkel. Itt is lesznek megoldásra váró rejtélyek, egész pontosan az ECO menedékhelyek várnak felderítésre, vagy segíthetünk Esther Nylundnak megállítani egy, a területen terjedő vírust, amit aztán újra felhasználva újfajta opciókra lelhetünk a játékban.

anno-2205-tundra.png

A második fizetős DLC neve Orbit, és ahogy azt a címe sugallja, ebben az űr vár ránk. Bezony, immár meghódíthatjuk a Földkörüli pályát is űrállomásunkkal, amihez fejleszthető kutatómodulokat kapcsolhatunk. Felküldhetjük az állomásra a legkiválóbb tudósokat (persze őket eztán el is kell látni), hogy kísérleteikkel a Föld összes szektorára hatással lehessenek. Az Orbitnak viszont még nincs megjelenési dátuma.

anno-2205-orbit.png