A múlt héten a Titanfall 2, most a Battlefield 1 kerül bétaterítékre. A kódokat már kiküldte az EA azoknak, akik anno feliratkoztak a hírlevélre, szóval, ha ezt megtetted, akkor itt az ideje, hogy ellenőrizd a levelesládádat, hátha már ott lapul az első világháborúba invitáló kód – ha nincs még ott, akkor se bánkódj, bármelyik percben befuthat.

Ha megvan, nincs más hátra, mint letölteni a játékot az Originről, az Xbox Store-ból vagy a PSN-ről, és indulhat is a bétamóka. Illetve, még fontos tudni, hogy Xbox One-on csak azok veselkedhetnek neki a multiplayernek, akik rendelkeznek Xbox Live Gold előfizetéssel, ezt egy Twitter-üzenetből tudtuk meg.

Holnaptól viszont már bárki játszhat a Battlefield 1 bétaváltozatával, ami 7,10 GB-ot foglal PC-n, és valamivel kevesebbet, 6-6,5 GB-ot a konzolokon. A béta során kipróbálhatjuk a Sinai Desert című pályát, valamint a Conquest (64 fős) és a Rush (24 fős) játékmódokat. Az előbbiben az előre meghatározott pontok elfoglalása és védelmezése a cél, az utóbbiban az ellenfél telegráf állomásait kell megsemmisíteni (értelemszerűen a védőknek pedig meg kell óvnia azokat).

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!