A mai nappal hivatalosan is megjelent PS Vitára Killzone: Mercenary, mely a népszerű playstationös FPS-szériát ezúttal a fejlett kézi konzol lehetőségeihez igazítja. A játék premierjét bétatesztelés előzte meg, melynek eredményeit természetesen a fejlesztők is figyelembe vették, tovább finomítva az egyébként igen nagyszabásúnak tűnő alkotást. Alant a hivatalos sajtóanyag enged betekintést a Killzone: Mercenary játékmenetébe, struktúrájába.

"A Killzone: Mercenaryben a játékos saját zsoldosi pályafutását egyengeti. Minden egyes akció és megfelelő döntés után jutalom jár: minél jobb a teljesítmény, annál nagyobb mennyiségű vektan dollár a fizetség. A sikeres gyilkosságokért és teljesített megbízásokért cserébe a felhasználó egyre sokoldalúbban képes felfegyverkezni, mely eszközöket a teljes játékidő alatt, minden helyszínen, küldetésnél és üzemmódban használhat.

A játék kilenc misszióból áll, amelyek mindegyike három küldetést tartalmaz. Emellett hat multiplayer térkép és három többjátékos mód áll a játékosok rendelkezésére. A küldetések teljesítéséhez 12 elsődleges és ugyanennyi másodlagos fegyver, ötféle gránát és nyolc taktikai rendszer használható."

A Killzone: Mercenary története egyébként az első rész után veszi fel a fonalat, hogy új színben mutassa be a PS3-as trilógia legfontosabb eseményeit. A PS4-re megjelenő Killzone: Shadow Fall a negyedik nagy résznek tudható be, részletekért erre tessék.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

KillZone: Mercenary -- Megjelenés: 2013. szeptember 4. -- Gépigény: nincs