Nem várt folytatás a Lara Croft and the Temple of Osiris, de egy cseppet sem bánjuk, hogy érkezik, az előd ugyanis a kellemes meglepetések között említhető, s a folytatás is hasonlóan szórakoztató eresztésnek ígérkezik, így aztán biztos van, akit érdekel, hogy milyen előrendelő extrák vannak, s mit rejt a frissen bejelentett Gold Edition, illetve a Season Pass.

A Crystal Dynamics ma mutatta be a Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Editiont, ami a játék dobozos verziója. Ebben egy 7,6 centis Lara figura, egy művészi album, egy térkép, illetve a Season Pass hozzáférés lapul -- természetesen utóbbi, mely a jövőben megjelenő valamennyi letölthető tartalmat magába foglalja, önmagában is megvásárolható. A csomag többek között hat új kosztümöt, fegyvereket, amuletteket, valamint az Icy Death és a Twisted Gears bővítményeket tartalmazza, de az előrendelői bónuszokat nem.

lara-croft-and-the-temple-of-osiris-gold-edition-kicsi.jpg

Az előrendelő pakkokból pontosan három áll rendelkezésre. Ebből a Hitman Pack a Steamen és egyéb helyeken szerezhető be, míg a Deus Ex Pack az Amazon exkluzívja, a Lara Croft Legend Pack pedig a GameStop sajátja. Ezek részleteiről a galériában olvashattok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!