Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a LoL: a magyar változatot most az ország első hivatalos League of Legends versenye követi! Bár már eddig is voltak rajongói kezdeményezések, de a hivatalos fordítás megérkezéséig kellett várni arra, hogy a Riot Games is a nevét adja egy ilyen eseményhez.

A magyaroszági verseny rettentő nyitott lesz: kezdők és veteránok egyaránt összemérhetik a tudásukat a LOLfoglalás keretén belül, ráadásul a döntő élőben, több ezer ember előtt, a Riot Games profi szervezésében, egy hatalmas színpadon kerül megrendezésre. A versenyre május 21-ig lehet jelentkezni annak hivatalos oldalán (http://hu.lolnationals.com/), feltéve, ha a jelentkező pár feltételnek megfelel:

  • A League of Legends játékkliensében létrehozott csapatokat lehet nevezni a versenyre.
  • A csapatok kapitányai nevezhetik csapatukat, tagokkal együtt a LoLfoglalás oldalán.
  • A verseny az EUNE kiszolgálón játszódik, ezért csak az ott létrehozott csapatok nevezhetnek. Ha az EUW kiszolgálón, vagy máshol vagy, semmi gond: most ingyen átjöhetsz az EUNE-re!
  • Játékosok egyesével nem nevezhetnek. Kizárólag egy csapat tagjaként, a csapatkapitányon keresztül lehet jelentkezni a versenyre.

Aki nem akar lemaradni, siessen, hiszen a verseny már május 24-én elindul -- addig még pont van idő lenyomni pár meccset, hogy belerázódjatok a minden bizonnyal izgalmas összecsapásokba!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!