A LEGO Dimensions számtalan világ ismert figuráját hozza el a nappalikba, „akik” változatos, ám persze nagyon is ismerős világot járnak majd be. Most már azt is tudjuk, szám szerint mennyit.

Tizennégyet. A kezdőcsomag három alapfigurája, Batman, Gandalf és Wyldstyle Óz földjén, a sárga köves utat követve kezdi meg kalandozását, hogy útjuk során felfedezzenek olyan világokat, mint Ninjago városa, Metropolis, Középfölde, vagy épp a Vissza a jövőbe képzeletbeli városa, a kaliforniai Hill Valley. Minden egyes helyszín új küldetéseket kínál, hogy aztán a végén egy nagy fináléban mentsük meg a LEGO multiverzumot a gonosz Lord Vortechtől. 

Természetesen a külön megvásárolható Fun Pack és Team Pack csomagokban található figurák, járművek és kütyük mindegyik pályán bevethetők lesznek, sőt az említett 14 alaphelyszín mellé újakat is vásárolhatunk majd egy-egy LEGO Level Pack megvásárlásával.

A világok közül kilencet az alábbi galériában tekinthettek meg, talán nem lesz nehéz felismerni őket – az alábbi például meglehetősen könnyű feladat...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!