Alaposan kibővült a Lego Dimensions, merthogy megérkezett a Level Pack, a Team Pack és a Fun Pack második hulláma. Ezek között talán a legjobban várt a Doctor Who Level Pack, amiben a Dalekek által megszállt Földön kalandozhatunk a tizenkettedik Doktorral, a TARDIS-szal és K9-nal – plusz elérhetővé tehetjük a többi Doktort.

A LEGO Ninjago Team Pack a Kai és Cole minifigurákkal szállhatunk harcba, használva az arany ninja fegyvert, a Spinjitzu skillt, valamint megépíthetjük a Builder Bomberből a Boulder Blastert és a Cyclone Jetet.

A Simpsons család rajongóinak itt van Bart Simpsons és Krusty the Clown. Barttal a Gravity Sprinter alakítható át a Street Shredderré és a Sky Clobbererré. Krusty pedig a Clown Bike-ot tudja átalakítani Cannon Bike-ká vagy Anti-Gravity Rocket Bike-ká.

A LEGO Movie Fun Packban immár bedobható a Unikitty minifigura, akinek Rainbow LEGO, Master Build és Big Transform képességeivel különböző feladványokat oldhatunk meg. A hozzá járó Cloud Cuckoo Car is átalakítható, méghozzá X-Stream Soakerré és Rainbow Cannonná.

Végül megérkezett a Hire-a-Hero update is, amivel az első hullám karaktereit próbálhatjuk ki elemek gyűjtögetésével.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!