• Öt LEGO videojáték jelenik meg idén
  • Jön a The LEGO Movie Video Game és a LEGO Batman 3: Beyond Gotham iOS átirata
  • Március 27-én jelenik meg 3DS-re és PS Vitára a LEGO Ninjago: Shadow of Ronin
  • Júniusban várható a LEGO Jurassic World, benne mind a négy filmmel
  • Valamikor ősszel pedig a két Bosszúállók filmet feldolgozó LEGO Marvel's Avengers érkezik

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games és a The LEGO Group ma jelentette be, hogy 2015-ben milyen LEGO videojátékokkal találkozhatunk, a felhozatalban pedig pontosan öt cím szerepel.

Jön két, már megjelent program átirata, ezek a The LEGO Movie Video Game és a LEGO Batman 3: Beyond Gotham, amik hordozható eszközökre, konkrétan iPhone-ra, iPadre és iPod Touchra fognak befutni. Aztán készül egy új játék, a LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, ami a LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu tévéshow történetét meséli el, s ebben egy elementálerőkkel felvértezett nindzsát irányítva fogunk leszámolni ellenfeleinkkel és megoldani az elénk állított feladványokat, mindezt Nintendo 3DS és PS Vita platformon. Megjelenés március 27-én.

A sajtóközlemény legfontosabb részát persze nem ezek a játékok jelentették, hanem az, hogy LEGO videojáték formájában is elénk tárul a Jurassic World és a Marvel's Avengers. Előbbi valamikor júniusban jelenik meg, és a négy Jurassic Park-történetét követi végig, míg utóbbi ősszel várható, és a két Bosszúállókat dolgozza fel. Mindkét játék kapható lesz PC, Xbox One, PS4, PS3, PS Vita, Wii U és 3DS platformra, hogy senki se maradjon ki.

lego-jurassic-park-lego-avengers.jpg