A Magyarországon Kemény motorosok címen futó Sons of Anarchy egészen biztosan kapni fog egy játékadaptációt, ezt ugyanis maga a sorozat ötletgazdája, Kurt Sutter jelentette be Twitteren, ahol néhány apró, de annál fontosabb részletet is elárult a projektről. Megtudtuk, hogy egy belső nézetes akció-kalandjátéknak nézünk elébe, amiben HD grafika mellett tárul elénk a játékvilág, de ez még nem minden, a pontos név nélküli Sons of Anarchy adaptáció ugyanis Sutter ígérete szerint a játékok evolúcióját fogja jelképezni. 

Nagy szavak ezek, de illik szkeptikusnak lenni, hiszen ritkán sülnek el jól a filmek és tévésorozatok adaptációi, ugyanakkor minden lehetőség megvan arra, hogy egy igazán tökös játékot kapjunk. A Sons of Anarchy epizódjaiban megismert banda ugyanis a tévében futó egyik legkeményebb bagázs, melynek működését belső viszályok, külső támadók és árulások nehezítik meg. Mindez tökéletesen alkalmas arra, hogy egy jól megírt és jól megvalósított programban belekóstoljunk a kaliforniai drog- és fegyvercsempészettől, valamint prostitúciótól terhes alvilági életbe, s teljesen elmerüljünk a bandák közötti véres háborúban.   

Sutter egyébként 2012-ben a Rockstart környékezte meg a Sons of Anarchy játék ötletével, ám kétséges, hogy a híres fejlesztők belementek volna a dologba.

sons-of-anarchy.jpg