A Dontnod csapata, melynek az ambiciózus, de várakozásainkat nem teljes kielégítő Remember Me-t köszönhettük, ma bemutatta legújabb játékát, ami legalább olyan izgalmas felütéssel dolgozik, mint az emlékekben való turkálás, ám reméljük, annál azért sikeresebb lesz.

A szóban forgó játék a Life is Strange címet kapta, a középpontban pedig egy fiatal lány, Max Caulfield és barátja, Chloe áll, akik együtt nyomoznak egy évekkel korábban történt eltűnés ügyében, melynek során a város, Arcadia egyik diákja nyomtalanul felszívódott. A csavar az egészben az, hogy Max vissza tudja tekerni az időt, így különösen érdekessé téve a ránk váró nyomozást, egy, a múltban hozott változásnak ugyanis drasztikus eredményei lehetnek a jövőre nézve.

A PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re készülő Life is Strange egy digitálisan terjesztett, epizodikus, a története által vezérelt kalandjáték lesz, ám, az még nem derült ki, hogy mikor fog megjelenni, illetve egyéb részleteket is szívesen látnánk -- szerencsére holnap indul a Gamescom, ahol minden kiderül.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!