Már nem kell sokat várni arra, hogy elérjük a Life is Strange fináléját, a Square Enix ugyanis bejelentette: október 20-án fog megjelenni az ötödik, utolsó rész, a Polarized -- már ha minden a tervek szerint alakul.

„Normál esetben nem jelentjük be addig a dátumot, ameddig 100 százalékig biztosak nem vagyunk ebben, de tekintve, hogy ma van Max születésnapja, el akartuk mondani: úgy tervezzük, október 20-án adjuk ki a Polarized című ötödik részt. Sok minden közbejöhet, de a csapat keményen dolgozik azon, hogy ne legyen késés. Tudjuk, hogy a várakozás egy kicsit hosszabb, mint amire egyesek számítottak, de azt szeretnénk, hogy az ötödik rész a lehető legjobb legyen. A tweetjeitek, a kommentjeitek és az üzeneteitek erőt adtak ahhoz, hogy túlessünk a fejlesztés nehezén, nem tudjuk eléggé megköszönni a folyamatos támogatást.” -- mondta Luc Baghadoust, a játék producere.

Egyelőre még nem hallottunk egy esetleges folytatásról, de a Dontnod nem zárkózik el attól, hogy legyen második évad. A művészeti direktor, Michel Koch júniusban azt mondta, hogy ha lesz egy jó ötletük, nekivágnak, de ez egy teljesen új történet lesz, új szereplőkkel -- a mostani évad rendes lezárást kap.

life-is-strange-episode-5-polarized.jpg