A Steamen jó ideje elérhető, és hatalmas népszerűségnek örvendő Loadout nemsokára a konzolos játékosokat is megörvendezteti, igaz, csak abban az esetben, ha PS4 tulajdonosokról van szó. Bizony, a program a Sony exkluzívja lesz, ami tekintve, hogy egyre több F2P alkotás jelenik meg a PS Store-ban, annyira nem meglepő.

Sajnos pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, de a játék mögött álló Edge of Reality elmondása szerint a PC-s, ingyenesen elérhető Loadout hatalmas siker, eddig már több mint 3 millió játékost regisztrált a csapat. Ráadásul az eleinte Team Fortress 2 klónnak titulált online lövöldét a kritikusok is szívesen fogadták, és most az egyik leginkább ajánlott ingyenes program a Steam kínálatában.

Azt még nem tudjuk, hogy a PS4-es Loadout milyen extra funkciókkal lesz felvértezve, ha egyáltalán, de már az alap játékmenet is bőven kielégítő alternatívát nyújthat a legújabb generáció éllovasának tekinthető masina birtoklói számára. Reméljük, a különböző frissítések és kiegészítők is pont olyan gyorsan jelennek majd meg a konzolos Loadouthoz, mint a már ismert és szeretett PC-shez. Alant a bejelentéshez kiadott videót is megcsodálhatjátok.