• Mad Max megjelenés: 2015. szeptember 4.
  • Az Xbox 360 és a PS3 átirat végül nem készül el
  • A fejlesztők a jelenlegi generációra akarnak koncentrálni

Elkészült a Game Informer legfrissebb száma, s noha a magazint eddig még senkinek sem volt lehetősége fellapozni, máris kiderült néhány szaftosabb információ a címlapot betöltő Mad Maxről. Az első és legfontosabb, hogy a játék szeptemberben fog megjelenni, egészen pontosan szeptember elsején az Egyesült Államokban, majd szeptember 4-én Európában.

A megjelenési dátum mellé azonban jött egy rossznak nevezhető hír is, miszerint a játék végül nem készül el Xbox 360 és PS3 konzolra -- de ennek is van jó oldala, a fejlesztők ugyanis azért döntöttek így, hogy a PC, az Xbox One és a PS4 képességeit maximálisan ki tudják használni, a lehető legjobb játékot adva a kezünkbe.

A Warner Bros. továbbá bejelentette, hogy aki most előrendeli a játékot valamelyik platformon, az egy extra kocsival lesz gazdagabb. A The Ripper nevű fenevad szíve egy V8-as motor, amit tuningolt kipufogórendszerrel egészítettek ki, illetve megpiszkálták a felfüggesztést és off-road kerekeket is szereltek rá, hogy minden terepen helyt tudjon állni.

mad-max-game-informer.jpg