Az E3 során az Avalanche Studios csapata megtörte a hosszúra nyúlt csendet és hivatalosan is bejelentette a már régóta pletykált Mad Max játékuk létezését. Ebből első körben csupán egy CGI kedvcsináló videót kapunk, így nem láthattuk, hogyan fog festeni a játék -- ma azonban végre erre is fény derült, ugyanis itt az első, a játék motorjával készült videó.

Az első, ami szembetűnik az, hogy a játék szép -- nem egy szépségkirálynő, akinek a láttán keresnünk kellene az állunkat valahol a földön, de határozottan jól néz ki. Ennél már egy fokkal fontosabb, hogy a játékmenet kifejezetten brutálisnak ígérkezik, amiben az ausztrál akcentusú főszereplőnk nem rest eltörni néhány végtagot, vagy kivégzésszerűen elintézni egy-két rossz fiút. Végezetül pedig örömmel láthatjuk, hogy az Avalanche Studios nem próbálkozott más megközelítésben feldogozni az alapanyagot, s nagy-nagy szerep jut a túlélésünk kulcsát jelentő csotrogányoknak.

Összességében tehát pofás játék eddig a Mad Max, de még többet szeretnének látni -- szerencsére a 2014-re tervezett megjelenésig még van idő arra, hogy a fejlesztőcsapat részletezze a legújabb programját. Várjuk a további infókat!

Mad Max -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert