A CD Projekt RED tegnap este jelentette be, hogy azok, akik szeretnék megvenni dobozos formában a The Witcher 3: Wild Huntot, azok két lehetőség közül választhatnak: van egyrészt a szimpla verzió és van a gyűjtői kiadás, ám bármelyikre is essen a választás, vannak extrák.

A „fapados” kiszerelés az alapjáték mellett tartalmazza a játék zenéjét, a The Witcher-univerzumot bemutató Compendium kötetet, a játékvilág gazdagon illusztrált térképét, egy pár matricát és egy szép védőtokot.

the-witcher-3-wild-hunt-standard-edition-kicsi.jpg

Minderre rátesz egy lapáttal a gyűjtői kiadás, ami a fent említett extrák mellett tartalmaz egy 200 oldalas művészeti albumot, egy egyedi fémdobozt, egy részletesen megmunkált, gyűjtőknek szánt Witcher-medált, valamint egy 33x24x26 cm méretekkel büszkélkedő, kézzel festett szobrot, ami Geralt és egy griff küzdelmét örökíti meg.

Ezen kívül van még egy digitális változat is, amit a GOG.com oldalán már most elő lehet rendelni 10%-os kedvezmény mellett. Ehhez térkép, művészeti album, kibővített zenei anyag, bónuszvideó, háttérképek, avatarok, művészi munkák, és egy képregény jár, valamint belépést kapunk a The Witcher Adventure Game zárt bétatesztelésébe, és megkapjuk ingyen a Neverwinter Nights: Diamond Editiont.

Érdemes még tudni, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt angol, lengyel, német, francia, orosz, brazíliai portugál és japán szinkront kapott, valamint van arab, olasz, spanyol, kínai, cseh, magyar, dél-amerikai spanyol és koreai feliratozás.

A tegnapi kedvcsináló videó magyar felirattal.