Május 23-án jelenik meg PC-re a Dynasty Warriors 8, egészen pontosan a játék kétszeresen kibővített változata, azaz a Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, mely magába foglalja az összes karaktert, DLC-t, cickót és kardot, azaz mindent, ami a Dynasty Warriors címmel összefüggésbe hozható.

Aki nem ismeri a Dynasty Warriors-sorozatot (nem szégyen: a széria, bár ezer éves, eddig csak konzolokon képviseltette magát, legtöbb idejét pedig a PlayStation-gépeken töltötte), az képzeljen el egy Devil May Cry-t, csak sokkal marconább japán feudális harcosokkal, akik a történelmi valóság és a legendákra jellemző fikció mezsgyéjén találkozva ellenfelek százait, ezreit, millióit kaszabolják le a képernyőn, valós időben. Jól hangzik? Naná, amíg ki nem nyír valaki, ezek a programok ugyanis hírhedten nehezek.

A Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition Steamen lesz kapható, dobozos változatról nem tudunk, és sajnos a gépigény sem ismert a hír írásának pillanatában. Ami viszont biztosnak mondható, az a grafikai minőségemelkedés -- összevetésnek nézzétek meg a PS3-as alapjáték és a PS4-es Xtreme Legends összehasonlítását, utóbbi, turbózott vizualitás vár bennünket, PC-seket is.