Az már jó ideje tudható, hogy a Polyphony Digital teljes gőzzel dolgozik a Gran Turismo 6-on, az esetleges platformmal kapcsolatban viszont még mindig csak találgatni lehetett. Bár a csapat Jamaucsi Kazunori stúdiófőnök szerint már kitanulta a PS3 titkait, és a GT6-ot még az ötödik rész premierje előtt elkezdték tervezni, azért most, hogy nyakunkon a PlayStation 4, elég merész lépés lenne a Sonytól egy előző generációs GT-játék. Szóval, ha a logika útján járva próbáljuk kikalkulálni a sorozat jövőjét, akkor egy PS4-es Gran Turismo 6 a legvalószínűbb eshetőség.

Nos, eddig csak találgattunk, most viszont egy olasz versenymotorokkal és versenyautókkal foglalkozó cég, az LM Gianettia a saját Facebook-oldalára tett ki pár képet, melyeken fotósok voltak láthatók, akik klasszikus raliautókat fényképeztek a tér minden irányából. A galéria olasz címe szerint ezek az emberek a Polyphony Digital munkatársai, akik a PS4-es Gran Turismóhoz készítenek felvételeket. Érdekes fejlemény, hogy miután a GT Insider lehozta a szorit, az album és a Facebook-oldal is eltűnt -- lehetséges, hogy a Sony berágott és minden tartalmat töröltetett. Még szerencse, hogy a GT Insider fórumozói résen voltak és lementettek két felvételt, ezeket alant láthatjátok.

Gran Turismo 6 fotósok

Gran Turismo 6 fotósok

Vajon tényleg a Gran Turismo 6 készül? S ha igen, leleplezhetik az E3-on, vagy csak tíz év múlva játszhatunk vele, félkész állapotban?