• A SpinTire még mindig nem működik
  • Az Oovee felfüggesztette az értékesítését
  • Ergo nem megvásárolható

Február 23-a óta játszhatatlan az igen nagy népszerűségnek örvendett SpinTires című autós szimulátor. Egyes feltételezések szerint ennek oka egy ketyegő bomba, amit a fejlesztő, Pavel Zagrebelnyy helyezett el a programban, és miután detonált, tönkrevágta a programot. Ugyan tegnapelőtt a kiadó, Oovee jelezte, hogy a hotfix már készülőfélben van – és kategorikusan tagadták a hiba szándékosságát –, előrelépés azóta sem történt.

Vagyis, történt, csak nem a jó irányba. A SpinTires játszhatatlansága ellenére is megvásárolható volt a Steamen, és ez igencsak bosszantotta a játékosokat, ami lássuk be, nem csoda. Senki sem szeret majdnem 25 eurót otthagyni a semmiért. Miután tegnap több netes lap is foglalkozott ezzel, az Oovee úgy tűnik, jobbnak látta felfüggeszteni a SpinTires értékesítését.

BÁR A STEAM MÉG LISTÁZZA, MEGVÁSÁROLNI MÁR NEM LEHET.

Sőt, állítólag a kívánságlistához sem lehet hozzáadni és nem követhetjük a játékot, de ez a két funkciót én gond nélkül elértem.

Hogy meddig marad ez az állapot? Valószínűleg addig, amíg meg nem oldódik a SpinTires problémája. Hogy az mikor lesz? Jó kérdés, reméljük, mihamarább. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!