• Mortal Kombat XL bejelentés
  • Az alapjáték plusz az összes kiegészítő
  • Megjelenés: március 4.
  • De csak PS4-re és Xbox One-ra
  • Árat még nem tudunk

Sokan számítottak arra, hogy a Mortal Kombat X néhány hónappal a megjelenése után definitív formában is meg fog jelenni, tehát egy olyan csomagban, ami az alapjáték mellett valamennyi letölthető tartalmat is magába foglalja. Nos, most itt a nagy nap, a Warner Bros. bejelentette:

MÁRCIUS 4-ÉN MEGJELENIK A MORTAL KOMBAT XL. 

A Mortal Kombat XL tartalmazza a Kombat Pack összes kiegészítőjét, így az alap program harcosai mellett a Predator, Jason Voorhees, Tremor és Tanya is játszható, mind három-három tematikus skinnel, illetve miénk a Samurai Skin Pack, a Brazil Skin Pack, a Kold War Skin Pack, a Kold War Scorpion Skin, az Apocalypse Skin Pack és a játszható Goro is.

Ezen kívül a Mortal Kombat XL-nek része a Kombat Pack 2 harcosai is, tehát egy Xenomorph (lejátszhatjuk az Alien vs Predator meccset), a Texasi láncfűrészes gyilkos, valamint Triborg és Bo’Rai Cho. A Kombat Pack 2 részleteiről itt olvashattok bővebben.

A MORTAL KOMBAT XL CSAK PS4-RE ÉS XBOX ONE-RA FOG MEGJELENNI.

Úgy bizony, a csomag konzolexkluzív, jelen állás szerint ebből kimaradnak a PC-s játékosok, holott az alapjáték megjelent mifelénk is. Apró reménysugár, hogy a Warner Bros. még nem közölte az árat, így lehet, hogy e mellett a PC-s átirat hírét is későbbre tartogatják.