• Két Pókember lesz a játékban
  • Ami felveti a multi lehetőségét
  • Egy új álláshirdetés szerint lehet benne valami

Az eddigi információk szerint már tudjuk, hogy a folytatásban rengeteg ikonikus Pókember-gonosz, például Venom is megjelenik majd, és azt is tudjuk már, hogy Peter Parker és Miles Morales is összeállnak a város (vagy a világ?) megmentése érdekében. Mivel két Pókember is játszható lesz benne, sokan elgondolkodtak azon, hogy vajon a multiplayer is megjelenik-e a játékban.

Most egy új álláshirdetés, amely egy vezető játéktervezőt keres, ismét arra késztette a rajongókat redditen, hogy elgondolkodjanak azon, vajon a Marvel's Spider-Man 2-ben lesz-e többjátékos mód. Az álláshirdetés tapasztalati része szerint a jelöltnek ismernie kell a "nagyszerű multiplayer funkciókat", ami arra utal, hogy az Insomniac egyik jövőbeli címe valamilyen formában tartalmazni fogja ezt a játékmódot. Azonban az, hogy az Insomniac olyan embert keres, aki rendelkezik tapasztalattal a többjátékos címek fejlesztésében, természetesen nem zárja ki, hogy a Marvel's Spider-Man 2 végig egy single player élmény lesz – mindenesetre, ha már két Pókiról beszélünk, adná magát legalább a kooperatív-kalandozás.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!