Az új Mass Effect március 23-án érkezik meg hozzánk, és a sorozat első részének rajongói kifejezetten örülhetnek, mivel több olyan dolgot is visszahoz és kijavít az új epizód, ami sorozat kezdetén még nem igazán működött jól. Ilyen elem például a szárazföldi jármű és a használatával történő felfedezés a bolygókon. Az idegesítően pattogó mozgást produkáló Mako helyett, ezúttal a Nomadot vezethetjük, ami jóval kecsesebbnek és hasznosabbnak tűnik, mint az elődje.

Az eredeti trilógiában használt Normandy hajónk (igazából kettő is volt) pedig soha nem okozott csalódást; a Mass Effect: Andromeda során vezethető Tempest valószínűleg szintén nem fog. Sőt, talán jobb és több élményt fog számunkra tartogatni, mint régen a Kaszások fenyegetése ellen küzdő hősünk űrszekere. Az új, kifejezetten nagy sebesség mellet történő közlekedésre alkalmatos eszközeinket az alábbi videóban ismerhetitek meg, kívülről és belülről, pilótástól és takarítóstól.

Ha egy extra ruhadarabot is szeretnétek a játékhoz, akkor az új oktatójellegű mozgóképet ne csak a hír alján, de ITT is tekintsétek meg, a többi hasonló felvétellel egyetemben! Még három ilyen eligazítás fog érkezni a későbbiekben, azokat is végig kell majd nézni ahhoz, hogy megszerezzétek a játékban használható sisakot.