Az űr sci-fi folytatása végre pontos és -– hacsak nem jön közbe semmi -- végeleges időpontot kapott, ami nem más, mint január 26-a az észak-amerikai, és január 29-e az európai játékosok számára.

Shepard parancsnok tehát nagyjából három hónap múlva visszatér közénk, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb küldetésbe kezdjen a galaxis megmentése érdekében, de mivel ez a bevetés könnyen a halálával járhat, pont kapóra jönnek az előrendelőknek járó exkluzív pajzsok.

A boltok többsége az Inferno Armort (baloldali kép) adja a játék mellé, ami növeli a tárgyalóképességet, a sebességet, és lehetővé teszi, hogy nagyobbat sebezzünk, aki azonban a GameStoptól rendeli elő a játékot, az a különleges Terminus Assault Armorral lesz gazdagabb, amivel gyorsabban tud futni, ellenállóbb lesz a találatokkal szemben, több töltényt vihet magával, valamit a pajzshoz az M-490 Blackstorm Heavy Weapont is megkapja, amivel apró gravitációs tereket hozhat létre az ellenségek lába alatt.

Mass Effect 2 Mûvészi munkákMass Effect 2 Mûvészi munkák

A pajzsokat egy kód segítségével lehet majd letölteni.



Más. Egy lengyelországi játékostalálkozón Jay Watamaniuk (BioWare) megemlítette, hogy a Mass Effect 2 PS3-ra is elkészülhet, ám később visszavonta ezt a kijelentését. Nyelvbotlásról van szó, vagy tényleg készül az átirat? Majd meglátjuk.