A GamesComon Dr. Ray Mazuka, a BioWare vezérigazgatója megerősítette, hogy a Mass Effect 3 után is folytatni fogják annak a részletesen kidolgozott univerzumnak az építgetését, amit 2007-ben ismerhettünk meg, ám az elkövetkezendő történetekben már nem lesz aktív, s ami azt illeti, semmilyen szerepe Shepard parancsnoknak.

„Ambiciózus terveink vannak a sorozattal. A Mass Effect 3 egyszerre több dolog: egy epikus és kielégítő befejezés Shepard parancsnok számára, pont olyan, mint amilyet a rajongóknak megígértünk, de ugyanakkor egy új kezdet is, egy pont, ahol az új rajongók becsatlakozhatnak.”

Mazuka félreérthetetlenül leszögezte, hogy a Mass Effect 3 után semmilyen formában nem találkozunk majd Sheparddal, ezzel utat engedve az új karaktereknek. Ezek után persze már csak az a kérdés, hogy mit tervez a BioWare. Ti mit szeretnétek látni?



Más: az egyenjogúság jegyében a BioWare a hivatalos Facebook-oldalon megszavaztatta a közösséggel, hogyan nézzen ki a női Shepard parancsnok. A több lehetséges jelölt közül végül az itt látható leányzó diadalmaskodott. A bal oldali az a verzió, amely a különféle marketinganyagokon fog feltűnni, míg a jobb szélen lévőt a stúdió koncepciórajzokért felelős, nemrég felvett grafikusa, Patryk Olejniczak álmodta képernyőre. (]{redenc)

Mass Effect 3 HáttérképekMass Effect 3 Háttérképek