A Silent Hills a bejelentése óta nem nagyon adott magáról életjelet, ez viszont teljesen érthető, hisz a fejlesztésért felelős Kojima Productions erőforrásait most lekötik az MGS5 munkálatai. A játékról csak annyit tudunk, hogy készül, illetve hogy a The Walking Dead és a Testvérbosszú sztárja, Norman Reedus játssza benne a főszerepet. Aki most egy interjúban elköhintette, hogy a projekt még sehogy sem áll.

"Nagyon izgatott vagyok, amiért részese lehetek a Silent Hillsnek. Mindketten [Kodzsima Hideo és Guillermo del Toro] zseniálisak abban, amit csinálnak. Még nem vettük fel a súlyos részt. Kodzsima pont Guillermo után keresett meg." -- magyarázta Reedus egy reddites kérdezz-felelekkor.

A Silent Hills tehát egyelőre még csak technikailag készül, a hangok és a színészek arcjátéka egyelőre nem került rögzítésre. Ebből következtethetünk rá, hogy jövőre már valószínűleg nem jön ki a játék, és jó, ha 2016-ban kézhez kapjuk. Reméljük, a türelmünk gyümölcse nem rohad majd annyira, mint Silent Hill romos városfalai.

Silent Hills