Március elején jelent meg a Helldivers, a Csillagközi Inváziót utánzó Arrowhead Games játék, mai napon pedig megérkezett a második expanzió, mely a Masters of the Galaxy címet viseli. A kiegészítőt ingyenesen lehet letölteni, de megvásárolható 20 dollárért egy Helldivers: Masters of the Galaxy Edition Bundle csomag is, mely csak korlátozott ideig lesz kapható.

Az ingyenes DLC-ben új trófeák lesznek elérhetőek, illetve jó néhány új ellenség, melyeket természetesen a Szuperföld védelmére felesküdött katonáknak kell megállítaniuk. A Masters of the Galaxy Edition Bundle pedig további dolgokat kínál az Entrenched Pack nevű csomagon belül (AT-47 Anti-Tank Emplacement turret, Anti-Personnel Barrier, SH-32 Directional Kinetic shield).

A Helldivers sikerén felbuzdulva a játék megjelenik dobozosan is, augusztus 18-án, ez a csomag lesz a leggazdagabb kiadás. A Helldivers: Super-Earth Ultimate Edition csomagban benne lesz:

  • A Helldivers PS4-re Blu-Ray lemezen,
  • A Helldivers PS3-ra és PS Vitára digitális játék formában,
  • Az eddig megjelent két kiegészítő (Turning Up the Heart, Masters of the Galaxy),
  • 11 DLC csomag + Bónusz fegyver csomag, és PS4 dinamikus téma.

Alább láthatjátok a Masters of the Galaxy videóját, aztán ha megvan az alapjáték, menjetek, töltsétek le az új kiegészítőt, és csatlakozzatok a harchoz!