Bevallom, hogy amikor megjött a hír, hogy elkészül a remasterelt Bulletstorm, az első gondolatom az volt, hogy akárcsak a BioShock 1-2-t vagy a Skyrimet, ezt is megkapjuk majd ingyen (a második meg az, hogy végre nem kell a Games for Windows Live-val szenvedni). Mint kiderült, ez ábránd marad, mert hiába vettük meg anno, az újat ugyanúgy ki kell fizetni.

A Gearbox elnöke, Randy Pitchford ezt Twitteren magyarázta el, miután rákérdeztek nála, hogy az eredeti tulajdonosai kapnak-e ingyen példányt vagy legalább kedvezményt. Szerinte ez nem lehetséges, méghozzá azért nem, mert „teljesen más a kiadó, az éra, a platform és a produktum.” Vagyis, az eredeti játékot az EA adta ki, a Full Clip Editiont a Gearbox fogja. Az előbbi a GfWL-re jött ki, ez valószínűleg csak Steamen jelenik meg.

Erre megkérdezték, hogy ha ez így van, akkor miért volt képes a THQ által kiadott eredeti Darksiderst a Nordic Games újra kiadni felújítva, Darksiders: Warmastered Edition címen? Pitchfordot nem lehetett sarokba szorítani, volt válasza: „más szituáció. A Nordic minden jogot megszerzett. Mi semmit sem birtoklunk, csak segítünk a People Can Fly-nak.”

A Bulletstorm: Full Clip Edition április 7-én jelenik meg, és Duke Nukem mellett magas felbontású textúrákat, magasabb polygon számot, jobb hangzást, simább framerate-et, valamint PC-n és PS4 Prón 4K-s felbontást ad az eredeti játékhoz. Emellett benne lesz minden korábbi DLC, és új tartalom is érkezik hozzá.