• Az új DLC valamikor márciusban érkezik
  • Benne lesz Quiet
  • Három új pálya
  • Egy új játékmód
  • Új háttérzenék, beállítási lehetőségek, rangsorolási rendszer
  • Javul a játék egyensúlya

Januárban nagy hirtelen megjelent PC-re is a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayer szekciója, a Metal Gear Online, így a Konami már gőzerővel dolgozhat az első nagyobb DLC-n, ami nagyon úgy tűnik, hogy csak márciusban vagy az után jelenik meg – ezt még nem tudni biztosan, de azt már igen, mi lesz benne.

Új karakterként megkapjuk az alapjátékból ismert szexi Quietet, aki a Metal Gear Online-ban a felderítő osztályba fog tartozni. Természetesen nem marad otthon takaros mesterlövészágyúja és láthatatlanság képességét sem veszti el. „Szupererős”, állítja Robert Peeler, a sorozat közösségi menedzsere.

 

A DLC a hölgy mellett kap egy új játékmódot is, a Survivalt, amiben a túlélés lesz a feladatunk – ezt amúgy az anno PlayStation 3-ra megjelent Metal Gear Online azonos című játékmódja ihlette. És kapunk még három pályát, méghozzá a hegyvidékre kalauzoló Azure Mountaint, a romos palotába invitáló Rust Palace-t, és az egyelőre még rejtélyes Cradle of Spiritset.

És még mindig nincs vége a változások sorának. Márciusban új háttérzenéket kap a Metal Gear Online, ilyen lesz a Boktai és a Zone of the Enders című szám, emellett bemutatkozik egy új, a játékosok skilljeire épülő rangsoroló rendszer, valamint javulni fog az egyensúly, kapunk új opciókat, valamint a rakétavető és a kés is használható lesz másodlagos fegyverként.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!