A Max: The Curse of Brotherhood és a Kalimba fejlesztői egy szokatlan ötlettel álltak elő, miszerint a közösségre bízzák azt, hogy melyik legyen a következő játékuk. A csapat három koncepcióval állt elő, és most azt kérik, hogy szavazzuk meg, melyikből legyen teljes játék. A voksokat az alábbi három játékra lehet leadni, szeptember elsejéig. A győztest szeptember 8-án hirdetik ki.

Project: Dwarka

Egy belsőnézetes, kooperatív akciójáték egy fantasy világban. A játékosok törpöket alakítanak, akikkel mesés kincseket kell felkutatnunk a procedurálisan felépített alagútrendszerekben. A kalandok során feneketlen szakadékokkal, megkerülhetetlen falakkal, beomlott járatokkal és persze szörnyek sokaságával kell szembe néznünk -- szerencsére, törpként megvan minden eszközünk ahhoz, hogy sikerrel járjunk. További részletek.

Project: Karoo

Egy nyíltvilágú, multiplayer játék, amiben a fő feladatunk, hogy új, és ötletes járgányokat készítsünk. Ebben az építőelemekkel, valamint a barátaink segítségével, álmaink járműveit készíthetjük el, amelyek aztán a világot bejárva további alkatrészeket kutatnak fel. De vigyázat! A fizika itt tényező, egy nagy eséssel pedig ripityára törik a kocsi. További részletek.

Project: Knoxville

Külső nézetes, multiplayer akció-túlélőjáték. A kalandnak egy szadista vetélkedő ad keretet, amiben a résztvevők egymást segítve, vagy egymás ellen fordulva küzdhetnek a győzelemért. Lehetséges, hogy mindenki élve ússza meg a dolgot, de csak akkor, ha sikerül ellenállni a kapzsiságnak. További részletek.