A szolgáltatás Xbox 360-on már egy ideje elérhető, s a használatával javarészt kozmetikai extrákhoz, create-a-class férőhelyhez, illetve a fényképeink és videofelvételeink számára egy kicsivel több tárhelyhez juthatunk hozzá. 

Mikrotranzakció már a CoD-ban is

A rendszer április 12-re datált PC-s debütálásakor összesen kilenc Personalisation Packet vásárolhatunk meg, melyben három egyedi hívókártyát, illetve fegyverfestéseket és alternatív célkereszteket találunk. Megvehetjük továbbá az Extra Slots Packet, ami tízzel növeli a create-a-class mentéseink számát, s több tárhelyet biztosít számunkra, illetve ha úgy tartja a kedvünk, akkor a Flags of the World Pack bezsákolásával hívókártyánkat kedvenc nemzetünk színeibe burkolhatjuk.

Konzolon a felsorolt miniatűr DLC-k közül a Personalisation Pack és az Extra Slots Pack 160 MS pontba kerül, míg a Flags of the World csomagok 80 MS pontba, s PC-n is ennek megfelelő lesz az árazás -- jó hír viszont, hogy április 12-én ingyenesen megkapjuk az első Black Ops közkedvelt multiplayer térképe, a Nuketown modernizált változatát, illetve ugyanezen a napon megvásárolható lesz a Nuketown Zombies 400 MS Pontnak megfelelő áron. (100 MS pont jelenleg kb. 400 forint)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!