• Battlefield 4 Final Stand DLC részletek
  • Négy új pálya: Operation Whiteout, Hammerhead, Hangar 21, Giants of Karelia
  • Új fegyverek: Rorsch MK-1 rail gun, HT-95 Levkov lebegő tank, XD-1 Accipiter távirányítású drón
  • Új felszerelések: helyettünk spottingoló Target Detector, hamis jeleket sugározó DS-3 DECOY
Webshop ajánló
Battlefield 4
  • PC

A Final Stand a Battlefield 4 ötödik és egyben utolsó letölthető tartalma, illetve ez tűnik az eddigi felhozatal legizgalmasabb darabjának, legfőképpen azért, mert árasztja magából a Battlefield 2142 hangulatot, pályáival és új fegyvereivel.

A DLC-ben négy csatatér mutatkozik be, amelyek mind Oroszország havas területein kaptak helyet: az Operation Whiteout Szibériába visz minket, a Hammerhead egy hegyek között megbújó tengeralattjáró-bázist tár elénk, a Hangar 21 futurisztikus fegyvereket rejt, a Giants of Karelia pedig részben falusi terep, részben pedig egy felsőkategóriás fegyvergyár otthona.

A fegyverek terén a már látott Rorsch MK-1 rail gun kerül a kezünkbe, de itt van még a lebegő tank, a HT-95 Levkov és a gépfegyverrel felszerelt, távirányítású XD-1 Accipiter drón. Továbbá két új felszerelést is magunkkal vihetünk a csatába, az egyik a Target Detector, ami egy DMR-re vagy karabélyra erősítve helyettünk spottingol, míg a másik, a DS-3 DECOY hamis jelekkel bombázza az ellenfél kistérképét, hogy azt higgye, be van kerítve. A térképeken való gyors közlekedést az új jármű, a motorosszán biztosítja.

A Final Stand DLC tartalmai szerdától a hét végéig elérhetők a Community Test Environment résztvevőinek, s noha még nem a végleges változat tesztelhető, már közelebb van a kész termékhez. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!